FAHOT — MANTRA (official video)


MANTRA
FAHOT
INSPIRED BY VOID

directors: Olga Navrotska & Oleg Fahot Mykhailiuta
dop: Volodymyr Shkliarevsky
makeup: Svitlana Rymakova
art department: Lera Podluzhnaya & Ilia Volodin (Mask Mastery)
costume design: NAVRO
CG: Olexii Moskalenko
producer: Dmytro Malychev
Choreographer: Dmitrii Rudii
animal trainers: Nataliya Urchishina, Yanina Nespriadko

starring:
warrior — Mykola Barynov
mother — Iuliia Khramtsova
kid — Georgii Varlamov
kozak — Andrei Kuba
white dog — Vivienne
drummer — Fahot
demon — Ilia Volodin

special guest star:
evil — VictOr Priduvalov, VOID

24.08.2015
Kyiv
Ukraine

Фагот про створення пісні:
— це був березень 2014,
16 числа, в неділю, я дізнався, що під час «референдуму» в Криму було викрадено Пілунського. Де він знаходився не знав ніхто. Кожен з нас зробив саме ті дзвінки і саме тим людям, котрі могли допомогти його знайти, але навіть після того просто так сидіти і чекати було не зовсім комфортно.
в понеділок зранку я вже був на студіі, того ж дня саме зранку до мене в студію зайшов Придувалов, хоча, за звичай, раніше 18:00 він в студіі ніколі не з’являвся. Ще на порозі він сказав «давай писати мантру, треба Піла витягувати», я одразу почав шукати звук барабанів серед тих, що я записував на Грушевського під час протистояння, Придувалов взяв бас і став грати ріф. Так ми почали…писали весь день…
наступного дня музична форма була готова і в обід на студію по зовсім інших справах зайшла Аня Заклецька — фолкова тема в її виконанні лягла в трек, ніби там була завжди.
під вечір третього дня пісня була зроблена.
мені вона здавалася зробленою…
в п’ятницю Пілунського випустили з полону…
а вже взимку ми поїхали до зони АТО, дівчата передавали через нас воякам теплі речі та вітамінні суміші, а Навроцька також попросила роздати хлопцям роздруковану нею на маленьких папірцях Молитву Характерника, котру за легендою характерники читали перед боєм.
коли я її став читати в голові зазвучала музика Мантри…
пісня склалася…
в якійсь момент я зрозумів, що це для мене знакова річ, тому треба зафіксувати іі відеороботою
сценарну ідею та режисуру робили разом з Олею Навроцькою, а Володимир Шкляревський зробив фантастичну картинку. Костюми робили в NAVRO, за що їм окрема дяка.

до вашої уваги перший сингл з майбутнього альбому від Fahot.

Незалежність — це генетичний код.
Саме тому ми непереможні.